Algemene ledenvergadering 10 april

Het bestuur van Sport Verenigt Zijderveld heet iedereen van harte welkom bij de algemene ledenvergadering op dinsdag avond 10 april 2018.

Aanvang 20.00 uur in De Krooshof te Zijderveld.

De notulen van de vorige ledenvergadering en het financiële jaaroverzicht liggen vanaf 19.50 uur ter inzage in De Krooshof.

Klik HIER voor de agenda.

Goud voor Noëlle!

2018 03 24 12018 03 24 2

Zaterdag 24 maart stond de laatste voorwedstrijd voor de selectie op het programma.

Noëlle turnde een fantastische wedstrijd en won de gouden medaille!!

Ook Noami wist een podiumplaats te behalen, een prachtige 5e plaats! Tessa werd in dezelfde categorie 10e.

Ook Lieke en Nienke turnden een prima wedstrijd, zij werden resp. 9e en 11e.

Rabobank Clubkas Campagne

Facebook Header Rabobank Clubkas Campagne

JOUW STEM IS GELD WAARD!

Lid van de Rabobank?

Kom in actie en breng jouw stem uit op SVZ tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen kan vanaf 27 maart tot en met 10 april op www.clubkascampagne.nl

Wedstrijd Lexmond 10 maart 2018

2018 03 10

In Lexmond was zaterdag 10 maart de 2e voorwedstrijd voor 16 turnsters van SVZ.
Alweer medailles en prachtige resultaten hoewel er soms ook wat teleurstelling was door gemaakte foutjes....het blijft sport en de vorm van de dag is bepalend.
We hebben genoten van het enthousiasme van deze meisjes......

Dank aan de juryleden Jannette, Martine en Jolanda.

2 x goud voor Linsey en Jasmijn.
2 x zilver voor Mayke en Amke.
Brons voor Mirthe.
4e plaats voor Mauraira
5e plaats met medaille voor Frankje
6e plaats voor Romée, Lotte en Fleur.
14e plaats voor Dunya, Mayte en Lisa
15e voor Tessa
16e voor Mathasja en Giorgia.
Wij zijn weer super trots

2018 03 10 2

Wederom goud voor Jannette Brouwer

20180217 111442 resized20180217 173510 resized

SVZijderveld heeft zaterdag 17 februari met 7 turnsters meegedaan aan de 2e voorwedstrijd 5e en 6e
divisie in Amersfoort.

De senioren 6e divisie waren met 4 turnsters goed vertegenwoordigd.
Jannette Brouwer werd wederom overtuigend 1e.
Mendy van Dijk kreeg het brons omgehangen en Julliët de Wildt kreeg voor haar 4e
plaats ook een medaille. Aline Brouwer werd 6e.

Bij de jeugd 5e divisie werd Nienke den Hartog verdienstelijk 3e en ook Lieke van Duuren kreeg
voor haar 4e plaats een medaille.

Bij de junioren 5e divisie werd Naomi Liefhebber 10e. Tessa Kemkes was helaas ziek.

We kunnen weer terugkijken op een geweldige wedstrijd. Het is gebleken dat men serieus rekening mag houden met een
kleine vereniging  als SVZIJDERVELD.

De senioren zijn klaar met de kwalificatie voor de finale op 9 juni. Jannette is zeker van plaatsing..voor de rest is het afhankelijk van de overige inschrijvingen.

Voor de jongste turnsters staat de 2e voorwedstrijd gepland op 10 maart a.s. in
Lexmond.

Voor de jeugd en junioren 5e divisie is de volgende voorwedstrijd op 24 maart as
in Amersfoort.

Kamp volwassenen 2018

Wegens het daverende succes van voorgaande jaren organiseren we dit jaar weer een kamp voor alle 18+ leden!

Bestemming; DE BELGISCHE ARDENNEN

We vertrekken vrijdag 21 september om 14.00 uur en komen zondagmiddag 23 september weer thuis.

Het aantal plekken is beperkt dus geef je snel op want vol = vol (max. 30 personen).

Klik op DEZE LINK voor alle info.

Dorpsweg 24
4122GG Zijderveld