Facebook header 1 1368

Kom in actie!

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden draagt verenigingen uit de regio een warm hart toe. Daarom stelt zij €100.000 euro beschikbaar met de Rabobank... Clubkas Campagne! Ook wij doen mee en we hebben jouw hulp nodig!

Van dinsdag 28 maart tot en met dinsdag 11 april 2017 mogen de leden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard!

Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk stemmen te werven. Ben jij lid van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op rabobank.nl/av.

Doe mee en stem op SVZ!

Dorpsweg 24