De website die je nu zit te bekijken is versie 4. In de afgelopen jaren is de functionaliteit maar ook het uiterlijk van de website steeds veranderd om aan de wensen en het hedendaags gebruik te voldoen. Ook de manier waarmee de website bezocht wordt is hard verandert. Waar het in het verleden alleen computers waren, zijn dit tegenwoordig voornamelijk smartphones en tablets. Daarom is er gekozen om de website te optimaliseren voor tablet en telefoon (probeer het eens uit). Andere punten waren een gebruikersvriendelijkere fotoalbum en de noodzakelijke overgang van Joomla 2.5 naar 3.4.

Het fotoalbum heeft overgens een knop waarmee je de fotos eenvoudig kan delen en downloaden. Alleen via de downloadknop krijg je toegang tot de orginele foto.

Overzicht van de voorgaande versies:

V3

• Verbeteren van uiterlijk
  • Noodzakelijke overgang van Joomla 1.5 naar 2.5

V2

• Flexibiliteit om zelf artikelen toe te voegen.
  • Introductie van een CMS systeem: Joomla 1.5

V1