Op zaterdag 28 november was er voor 6 meisjes de 1e wedstrijd van het seizoen in Hooglanderveen.

Aline Brouwer en Lizette van der Lee kwamen uit bij de senioren 5e divisie. Dit is met maar 1 x trainen per week eigenlijk  een te hoge divisie. Ze turnden hun oefeningen naar behoren, maar kwamen niet verder dan een 14e resp. 15e plaats.

Daarna was het de beurt aan de 6e divisie junioren Mendy van Dijk en Julliët de Wildt. Zij behaalden een 15e resp. 9e plaats. Dit is een keurige uitslag in een veld van 24 turnsters. Julliët sprong voor de 1e keer een arabier flikflak.

De laatste ronde was met Lieke de With en Tessa Kemkes, jeugd 2 5e divisie. De eerste keer keuze oefenstof is even wennen, maar de oefeningen gingen prima. De klassering was een 5e plaats voor Lieke en 8e voor Tessa.

De eerst volgende wedstrijd voor SVZ is op 16 januari 2016.

Dorpsweg 24
4122GG Zijderveld